Haylazlar Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hoşgeldiniz, Misafir.
Son Ziyaretiniz:
Toplam Mesajınız: 0
Son Üyemiz : https://haylazlarforum.yetkinforum.com/u23

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Selçuk Aydın WBC’de On Numara

YazarMesaj
My Love...
Haylazcıx Admin :)
Haylazcıx Admin :)
My Love...

Kadın Mesaj Sayısı : 542
Doğum tarihi : 06/10/95
Lakap : Sarı
Ruh Hali : Selçuk Aydın WBC’de On Numara Acili10
Başarı Puanı :
Selçuk Aydın WBC’de On Numara Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Selçuk Aydın WBC’de On Numara Right_bar_bleue

Seviye :
Selçuk Aydın WBC’de On Numara Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Selçuk Aydın WBC’de On Numara Right_bar_bleue

Selçuk Aydın WBC’de On Numara Empty
MesajKonu: Selçuk Aydın WBC’de On Numara   Selçuk Aydın WBC’de On Numara Icon_minitimeSalı Ağus. 12, 2008 1:17 pm

Bundan yaklaşık iki hafta önce Trabzon’da yapılan ilk profesyonel boks galasında WBC Dünya Kıtalararası Yarı Ortasıklet Boks şampiyonu olan Selçuk Aydın, WBC (Dünya Boks Konseyi)’nin dünya sıralamasında 10’uncu sıraya yükseldi. Emin adımlarla dünyanın zirvesine doğru büyük bir süratle tırmanan Karadeniz Fırtınası lakaplı boksörümüzün bu başarısı dünya boks arenasında ülkemizin bayrağını gururla dalgalandırmaya başladı. Bugüne katar Sinan Şamil Sam, dünya sıralamasında birinciliğe kadar yükselebilmişti. Sporcumuzun önümüzdeki haftalarda üst sıralarda yapılacak olan maçların sonuçlarına göre birkaç puan daha yükselerek ilk beşe girmesi bekleniyor.

Yine Trabzon’da ringe çıkmak istiyorum
Önümüzdeki aylar içinde unvanını korumak için eldiven giymesi gereken Selçuk Aydın şu açıklamaları yaptı, ‘İlk unvan maçımı yine Trabzon’da yapmak istiyorum. Buradaki atmosfer ve seyirci desteği bana doping etkisi yapıyor. Dünyanın en harika menajeri olan Ahmet Öner’e bu isteğimi bildirdim ve kendisi bu doğrultuda bir şeyler yapacak. Bu maçı almam durumunda dünya sıralamasında birinciliğe oturabilirim, ardından dünya şampiyonluk maçı yapmak için planlarımız başlamış başlayacak. Tüm Türkiye’ye dünya şampiyonluğuna hazırlanmasını tavsiye ediyorum. O gün bizim günümüz olacak özel bir şekilde kutlamalıyız bunu’ dedi.
https://haylazlarforum.yetkinforum.com

Selçuk Aydın WBC’de On Numara
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-