Haylazlar Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hoşgeldiniz, Misafir.
Son Ziyaretiniz: Çarş. Ara. 31, 1969
Toplam Mesajınız: 0
Son Üyemiz : https://haylazlarforum.yetkinforum.com/u23

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Virüs Uyarısı Sitenizden Uyarımı Alıyorsunuz?

YazarMesaj
..irem..
Uzman Mod
Uzman Mod
..irem..

Kadın Mesaj Sayısı : 97
Doğum tarihi : 07/10/94
Başarı Puanı :
Virüs Uyarısı Sitenizden Uyarımı Alıyorsunuz? Left_bar_bleue1 / 1001 / 100Virüs Uyarısı Sitenizden Uyarımı Alıyorsunuz? Right_bar_bleue

Seviye :
Virüs Uyarısı Sitenizden Uyarımı Alıyorsunuz? Left_bar_bleue1 / 1001 / 100Virüs Uyarısı Sitenizden Uyarımı Alıyorsunuz? Right_bar_bleue

Virüs Uyarısı Sitenizden Uyarımı Alıyorsunuz? Empty
MesajKonu: Virüs Uyarısı Sitenizden Uyarımı Alıyorsunuz?   Virüs Uyarısı Sitenizden Uyarımı Alıyorsunuz? Icon_minitimeSalı Haz. 16, 2009 5:28 am

Evet bu konu hakkında biraz bilgi vereyim bu mesaj itabarı ile benimde basıma geldi ama sorunu cözdüm

sistemimde kaspersky kurulu girdiğim forum sitesi tehlikeli uyarısı verdi nedir diye araştırmaya başladım sitemin paneline girdim kople bir yedeğini aldım bilgisayarıma indirdim ve bu dosyayı virüs programı ile tarattım arkadaşlar bütün index.html index.php gibi dosyalar virüs bulaşmış ama bütün klasördekileri değişin bunları silerek eski yedeklerimden aldığım yenileriyle değiştim sorunum cözüldü kolay gelsin..

Virüs Uyarısı Sitenizden Uyarımı Alıyorsunuz?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-