My Love...
Mesaj Sayısı : 542 Doğum tarihi : 06/10/95 Yaş : 29 Nerden : oRDan ßuRDann Lakap : Sarı Ruh Hali : Başarı Puanı : Seviye : İleti : SaRııll $eqR !! Kayıt tarihi : 10/08/08
| Konu: FORUMU KAPATIYORUM !! Ptsi Haz. 22, 2009 4:05 am | |
| Evt bir karar verdim , forumu KAPATIYORUM ! Zaten hiç bir işede yaramıyor ! Sebebini biLmiyorm...ama üyemiz yok farkındamısnız biLmiyorum ama bn kendi kendimi iyorum ..! Forum kusursuz ama üye yok ! qaLiba sıck biR ortam yok !.. forumn herşeyiyle öznLe uqraştım içeriği görünüşü temasıyLa tek tek uqraştım gerçktn
benm de üye oLduqm forumLr vr yetkinforumdn yapıLmış ama üye kynıyo ve öLe sıck bi ortmki üye oLuosun anLamadn teması fln o kdr bastki ama iştee... qaLiba gösterşte işe yaramıyor....
2 qün Sonra Forum KAPANICAK !! | |
|
Den!z..!
Mesaj Sayısı : 53 Doğum tarihi : 15/01/95 Yaş : 29 Nerden : !sTaNßuL Ruh Hali : Başarı Puanı : Seviye : İleti : Seni Sevmek Aynı Zamanda Acı Cekmek..! Kayıt tarihi : 13/08/08
| Konu: Geri: FORUMU KAPATIYORUM !! Ptsi Haz. 22, 2009 4:08 am | |
| yaa hyırr sakın !! üye içn herşeyi yaparızz kapatma brs zamn temayLa zorn wRsaaa eqeR o üye kynayan gibi yp snde ama sakın istiosn forumu terket ama kapatma !! bn üye getiricm bu foruma sözZ sözZ veriorm ! | |
|
..irem..
Mesaj Sayısı : 97 Doğum tarihi : 07/10/94 Yaş : 30 Başarı Puanı : Seviye : İleti : !..iRemMm..! Kayıt tarihi : 22/08/08
| Konu: Geri: FORUMU KAPATIYORUM !! Ptsi Haz. 22, 2009 4:14 am | |
| Sakın zeynp ya sn forumu densLe bana bırak ! inan sıck bi ortm yaratıcm ! evt form kusursz ama bi iticiLik wR hmn b$Larıss işe bna gvn bu forumda oLduqum sürece snden iLk defa bişi istiyorum...ama bna inan ismine kdr bştn aşa değişick bu form !! | |
|
Den!z..!
Mesaj Sayısı : 53 Doğum tarihi : 15/01/95 Yaş : 29 Nerden : !sTaNßuL Ruh Hali : Başarı Puanı : Seviye : İleti : Seni Sevmek Aynı Zamanda Acı Cekmek..! Kayıt tarihi : 13/08/08
| Konu: Geri: FORUMU KAPATIYORUM !! Ptsi Haz. 22, 2009 4:15 am | |
| aynen katıLıorm irem abLaya .. Lütfn ya!! | |
|
My Love...
Mesaj Sayısı : 542 Doğum tarihi : 06/10/95 Yaş : 29 Nerden : oRDan ßuRDann Lakap : Sarı Ruh Hali : Başarı Puanı : Seviye : İleti : SaRııll $eqR !! Kayıt tarihi : 10/08/08
| Konu: Geri: FORUMU KAPATIYORUM !! Ptsi Haz. 22, 2009 4:18 am | |
| peki öLe oLsnn! bn girmiyicm arttık bkaLım ne yapabilicksinz irem seni admin yapıorm btnm... kontroL sende (= hadi kLy geLsn! | |
|
..irem..
Mesaj Sayısı : 97 Doğum tarihi : 07/10/94 Yaş : 30 Başarı Puanı : Seviye : İleti : !..iRemMm..! Kayıt tarihi : 22/08/08
| Konu: Geri: FORUMU KAPATIYORUM !! Salı Haz. 30, 2009 5:57 am | |
| Merk etme... (= birs uzn sürück ama oLsn dönü$ümz qüsL oLuck xD | |
|